MIHA JE MORAO PONOVO U BOLNICU! Bolonja IZDALA zvanično SAOPŠTENJE za javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA JE MORAO PONOVO U BOLNICU! Bolonja IZDALA zvanično SAOPŠTENJE za javnost!

Srpski trener bori se sa opakom bolešću.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović ponovo je primljen u bolnicu, da bi bio podvrgnut antivirusnoj terapiji, koja je neophodna posle transplantacije koštane srži.

- Gospodin Mihajlović je primljen jutros na hematološki institut na antivirusno lečenje, neophodno posle transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje veruje da bi dužina ovog boravka u bolnici trebalo da bude kraća od prethodnih - stoji u zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštenju Bolonje.

#UltimeNotizieCalcioNapolieaggiornamentih24 Bologna, Mihajlovic ricoverato per una terapia antivirale: Bologna, Mihajlovic ricoverato per una terapia antivirale Il Policlinico Sant’Orsola ha reso noto del ricovero di Sinisa Mihajlovic, allenatore del… https://t.co/HZ838KVpal pic.twitter.com/j6ITVONKts

— sportlive (@sportli26181512) January 27, 2020

Podsetimo, legendarni reprezentativac je jula prošle godine otkrio da boluje od leukemije. Tri puta je bio na hemoterapiji, posle čega je usledila i transplatacija koštane srži.

Fudbaleri tima sa "Renato dal Are" savladali su u subotu SPAL na gostovanju sa 3:1, a Siniša je prvo poluvreme tog meča proveo na tribinama pošto je padala kiša, ali se vratio na klupu čim se vreme popravilo.
Pogledaj vesti o: Antivirusi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miha ponovo u bolnici, ovoga puta mera predostrožnosti!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020

Uobičajena praksa nakon transplatacije koštane srži...Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović ponovo je danas primljen u bolnicu kako bi bio podvrgnut antivirusnoj terapiji, koja je neophodna posle transplantacije koštane srži..."Gospodin Mihajlović je primljen jutros na hematološki institut...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.