Siniša Mihajlović je mrtav ozbiljan otkrio detalj o Ljajiću, a to će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović je mrtav ozbiljan otkrio detalj o Ljajiću, a to će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović žalio je zbog prekida serije od šest mečeva bez poraza, Inter je bio bolji golom Ikardija u 88. minutu (2:1), a bilo je i zanimljivosti poput jedne izmene.

Bivši selektor Srbije u završnici je igrao bez Adema Ljajića, koji je sa terena bukvalno odjurio u svlačionicu.

- Imao je 'pokvaren stomak', u toalet mu se išlo na svakih 15 minuta. Njegovo stanje je bilo u skladu sa našom igrom - proliv. Otišao je u svlačionicu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gola jer nije mogao drugačije, ne bi bilo lepo da to uradi na terenu - rekao je Mihajlović, koji je i sam otišao ranije u svlačionicu.



- Nisam hteo da rizikujem i da napravim glupost, otišao sam u svlačionicu jer mi je bio neophodan mir. Nisam mogao više da izdržim - otkrio je impulsivni Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) HIT: Adem Ljajić imao proliv, pobegao s utakmice!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2016, 09:26

...Poraz Torina od Intera u Milanu (2:1) razljutio je našeg stručnjaka Sinišu Mihajlovića, koji nije birao reči nakon utakmice..- Zaslužili smo da izgubimo jer smo im dozvolili da igraju Ako se Torino ne bude ponašao kao Torino, onda možemo od svakoga da izgubimo Nisam zadovoljan, a ne bih bio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.