Miha besan, o Ljaji i prolivu!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha besan, o Ljaji i "prolivu"!

Siniša Mihajlović iznerviran, ne zbog poraza, već igre. Ponovo šou pred novinarima...

Mihajlović je ljut na svoj tim zbog loše igre protiv Intera.



"Napravili smo deset koraka unazad. To bih mislio i da smo uzeli bod. Jednostavno, bili smo loši, bez ideje, bez karaktera"
, bljuvao je vatru Srbin nakon utakmice.

Ljut je na Obija i Jaga Falkea, jedan je imao grčeve u nogama, o drugom nije želeo ni da priča jer bi psovao, a kako je rekao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima dama među novinarima.

Nije zadovoljan ni igrom Ljajića koji je izgoreo u želji da se dokaže protiv bivšeg kluba.

Nekadašnji igrač Partizana je napustio teren u 90. minutu, zbog povrede, svoj tim je ostavio sa desetoricom jer je Mihajlović izvršio tri izmene.



"Kažete, povreda mišića? Ma, imao je proliv, ne bi bila lepa scena da je to uradio na terenu, zbog toga je požurio. Mada, to bi ionako upotpunilo utisak koji smo ostavili večeras"
, dodao je Mihajlović koji je mnogo više očekivao od svog tima.

Dakle posle čokolade, PES-a iz Firence, pa onda himne iz reprezentacije, Miha i Ljajić u novoj epizodi. Makar im nije dosadno...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MIHA ‘PROZVAO’ LJAJIĆA: Nije izašao zbog povrede, već nije želeo da se uneredi na terenu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Okt.2016

Torino je sinoć poražen od Intera 2:1 u Milanu, a “bikovi” koje sa klupe predvodi Siniša Mihajlović utakmicu su završili sa deset igrača.. . Razlog je bio izlazak Adema Ljajića u 90. minutu zbog povrede, a srpski stručnjak nije imao pravo na izmenu jer je već izvršio tri. Mihajlović je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.