Siner pobedio Alkarasa za četvrtfinale Vimbldona

Izvor: Beta, 03.Jul.2022, 21:26

Siner pobedio Alkarasa za četvrtfinale Vimbldona

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se večeras u četvrtfinale Vimbldona u Londonu, pošto je pobedio sedmog tenisera sveta Španca Karlosa Alkarasa posle četiri seta, 6:1, 6:4, 6:7, 6:3.Siner, 13. teniser sveta, pobedio je posle tri sata i 38 minuta.On je u prva dva seta tri puta oduzeo servis Alkarasu i poveo sa 2:0. U trećem setu nije bilo brejka i odigran je taj-brejk, koji je Alkaras dobio sa 10:8.Siner je u četvrtom gemu četvrtog seta oduze servis španskom teniseru, prednost brejka je sačuvao do kraja i posle četvrte meč lopte plasirao se medju osam najboljih.Siner je treći put u četvrtfinalu nekog grend slema, a njegov protivnik biće pobednik duela branioca titule Novaka Djokovića iz Srbije i Holandjanina Tima van Rajthovena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siner pobedio Alkarasa za četvrtfinale Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2022

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se večeras u četvrtfinale Vimbldona u Londonu, pošto je pobedio sedmog tenisera sveta Španca Karlosa Alkarasa posle četiri seta, 6:1, 6:4, 6:7, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.