Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 16:04

Simonović: Čeka nas jako teška sezona, ciljevi uvek najviši

Povratnik u redove KK Crvena zvezda Marko Simonović istakao je da će predstojeća sezona biti jako teška, ali da su ciljevi crveno-belih isti - trofeji i što bolji rezultat u Evroligi.
Košarkaši Crvene zvezde već šest dana na Kopaoniku vredno treniraju u cilju da se što bolje pripreme za narednu sezonu koja će nositi puno izazova.

"Hvala Saši Obradoviću na ukazanom poverenju i što mi je dao šansu da još jednom zaigram >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za svoj voljeni tim. Mislim da nas očekuje izuzetno teška sezona i činjenica je da će moja uloga biti da pomognem ekipi, svim igračima i novajlijama da se što pre uklope i shvate šta je Crvena zvezda, kao i to šta znači igrati za Crvenu zvezdu, a to verujte nije ni malo lak posao. Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate. Svi toga moramo da budemo svesni i živimo sa tim", rekao je Simonović.
Simonović je svestan da će naredna sezona biti poptuno drugačija u odnosu na sve dosadašnje u njegovoj prebogatoj karijeri.
"Nadam se pre svega da ćemo svi biti zdravi i tu ne mislim samo na igrače, stručni štab u kod nas u klubu već mislim generalno na celu Evropu i svet globalno. Želim svima da budu zdravi i da se sve ovo što pre završi. Mi se pripremamo za sezonu prema normalnom rasporedu koji imamo pred sobom i nadam se da ćemo tako igrati. Činjenica je da će biti drugačije. U svakom slučaju to su novi izazovi i svako od nas mora da bude dodatno fokusiran, dodatno motivisan i spreman da podnese dodatnu žrtvu. Naši ciljevi ostaju isti, želimo da osvojimo tri trofeja u domaćim takmičenjima i da budemo što konkurentniji u Evroligi. Nadam se da ćemo to i uspeti i da ćemo pre svega ostati zdravi'', rekao je Simonović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Simonović: Hvala Obradoviću što mi je dao šansu da ponovo zaigram za voljeni klub

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2020

“Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate. Svi toga moramo da budemo svesni i živimo sa tim”..Crvena zvezda već šest dana na Kopaoniku trenira u cilju da se što bolje pripremi za narednu sezonu koja će nositi puno izazova....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.