Sigurno su besni u Barsi, Real iz penala do novih bodova! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 00:01

Sigurno su besni u Barsi, Real iz penala do novih bodova! (video)

Hetafe se držao čitavih 80 minuta...

Real Madrid u ovom trenutku ima 4 boda više u odnosu na Barselonu i veoma je blizu šampionske titule u Španiji pošto je ostalo samo pet kola do kraja šampionata.

Danas su savladali ekipu Hetafea sa 1:0 (0:0) u meču koji je odlučio penal.

Već u 9. minutu velika šansa za Hetafe koji je mogao do gola nakon udarca MIramontesa glavom koji je odbranio Kurtoa.

U 23. minutu velika šansa za Real Madrid, Vinicius >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je mogao da postane junak svog tima, ali je nakon centaršuta bio kratak, zahvatio je loptu, ali nedovoljno dobro, a ističemo i odličnu intervenciju golmana gostiju Sorije.

Pred kraj poluvremena Isko pokušava dobrim udarcem, ali promene rezultata nema.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo šansi, Hetafe se dobro branio, igralo se na sredini terena i onda 78. minut i penal za Real Madrid oko kog će biti dosta bure.

Karvahal je prošao po desnoj strani, zalomio Miramontesa i pao, mnogi će reći da je jedva dočekao, a sudija Munuera je odmah pokazao na belu tačku. Kontakta je bilo, a da li dovoljno, na vama je da prosudite.

Serhio Ramos je bio siguran, donosi pobedu Real Madridu na ovom meču.

Napominjemo i da je Nemanja Maksimović odigrao svih 90 minuta za Hetafe, a Luka Jović na drugoj strani nije ulazio u igru.

Raspored do kraja

Real Madrid:

Bilbao (G)

Alaves (D)

Granada (G)

Viljareal (D)

Leganes (G)

Barselona:

Viljareal (G)

Espanjol (D)

Valjadolid (G)

Osasuna (D)

Alaves (G)

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.