Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023, 01:30

Sferopulos posebno oduševljen jednim igračem!

Autor: Aleksandar Obrenović

utorak 14.11.2023.

23:08

Izvor: Sportske.net


Posle meča na konferenciji za novinare javio se i Janis Sferopulos koji je istakao da se ekipa držala plana i da mora da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nastavi ovako u odbrani. 
Čestitam našim igračima. Bio je ovo način na koji želim da igramo. Konzistentno u odbrani. Imali smo odličan start, koncentraciju, nismo dozvolili protivniku da igra svoju igru. Dali su sve od sebe da pobede utakmicu. Veoma sam zadovoljan načinom na koji smo igrali. Moramo biti konzistentni u odbrani„, rekao je Sferopulos posle meča koji je posebno pohvalio atmosferu.
Želim i da se zahvalim predsedniku Čoviću što je obezbeđen čarter let jer je Zvezda imala tri utakmice u kratkom vremenskom intervalu“, rekao je on.
Nahvalio je i Miloša Teodosića i njegovu odbranu, a onda je rekao i da njegovi iskusni igrači odrađuju sjajan posao. Posebno je nahvalio Stefana Lazarevića.
Nismo bili konzistentni defanzivno, ali danas je bilo drugačije od strane svih. Šta da kažem za Stefana Lazarević, bio je i veoma aktivan u napadu. Ne želim da nekog zaboravim, svi su zaslužili pohvalu. Igrali su sa velikim fokusom u odbrani„, rekao je Sferopulos.  
Sprema se i za Olimpijakos polako. 
„Igraćemo protiv veoma dobrog tima. Znamo kvalitet koji oni imaju, iskustvo. Igrali su finale prošle sezone. Bićemo spremn

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos doneo baš loše vesti za Zvezdu

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . utorak 14.11.2023. . . 23:02 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.