Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023, 02:30

Partizanov klinac odabrao

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 13.11.2023.

16:30

Izvor: Sportske.net


Kako italijanski mediji javljaju, Matija Popović je praktično pred potpisom. 
Ovaj fudbaler koji igra kao ofanzivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vezni i koji je poznat po svojoj brzini, kreativnosti i tehničkim kvalitetima, potpisaće ugovor sa slavnim italijanskim klubom i već od januara bi trebalo da postane fudbaler Milana. 
Odavno se već Popović dovodi u vezu sa slavnim klubovima Evrope jer se radi o jednom od najboljih igrača u svojoj generaciji na svetu, Borusija iz Dortmunda je bila veoma aktivna i pratila je Popovićeve igre, baš kao i Barselona i Bajern iz Minhena, ali je, po pisanju italijanskih medija, ovaj momak odabrao Milan. 
Koliko će dobiti Partizan?
Ništa, odlazi bez obeštećenja, pregovori sa crno-belima su propali onog trenutka kada su na vrata roditelja ovog momka pokucali veliki evropski klubovi. 
Ima samo 17 godina, očekivalo se da bude i u prvom timu Partizana ove sezone, ali se to neće desiti u sko

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Određeni parovi polufinala vaterpolo Kupa Srbije

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023

Home Košarka Određeni parovi polufinala vaterpolo Kupa Srbije . Autor: Ivan Cvetković . . ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.