Sezona gotova za Sulejmanija?

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezona gotova za Sulejmanija?

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani najverovatnije će morati da pauzira do kraja sezone zbog povrede kolena zbog koje će biti operisan.

Sulejmani je povredu doživeo proteklog vikenda u duelu Ajaksa i Rode, koji je završen pobedom tima iz Amsterdama sa 4:1.

Na tom meču, Sulejmani je bio na terenu do 30. minuta, kada je zbog povrede morao da izađe iz igre.

Za sada je izvesno da će Sulejmani morati na operaciju meniskusa, a posle tog zahvata biće poznato kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponovo moći na teren. Ipak, pošto sezone u najjačim ligama širom Evrope traju još najduže dva meseca teško je poverovati da će zaigrati opet do kraja sezone.

Sulejmani je inače samo jedan u nizu srpskih fudbalera koji su doživeli teže povrede, a sve je krenulo od Nemanje Vidića, preko Marka Pantelića, Dejana Lekića do Danka Lazovića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.