Sezona gotova za Sulejmanija?

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani najverovatnije će morati da pauzira do kraja sezone zbog povrede kolena zbog koje će biti operisan.

Izvor: JT

Utorak, 06.03.2012.

09:57

Default images

Sulejmani je povredu doživeo proteklog vikenda u duelu Ajaksa i Rode, koji je završen pobedom tima iz Amsterdama sa 4:1.

Na tom meču, Sulejmani je bio na terenu do 30. minuta, kada je zbog povrede morao da izađe iz igre.

Za sada je izvesno da će Sulejmani morati na operaciju meniskusa, a posle tog zahvata biće poznato kada će ponovo moći na teren. Ipak, pošto sezone u najjačim ligama širom Evrope traju još najduže dva meseca teško je poverovati da će zaigrati opet do kraja sezone.

Sulejmani je inače samo jedan u nizu srpskih fudbalera koji su doživeli teže povrede, a sve je krenulo od Nemanje Vidića, preko Marka Pantelića, Dejana Lekića do Danka Lazovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: