Setijen je bivši, a da li je svestan toga?! Evo kako je objasnio debakl! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 00:26

Setijen je bivši, a da li je svestan toga?! Evo kako je objasnio debakl! (foto)

Kike Setijen na Barsinoj klupi - prizor koji navijači katalonskog kluba više ne žele da vide. Želja im je ispunjena?

Navijači Barselone su u neverici ispratili večerašnju blamažu njihovog kluba u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Bajerna.

Konačnih 8:2 za Bajern trebalo bi da znači radikalne kadrovske promene u Barsi, počev od trenera Kikea Setijena, verovatno najomraženijeg čoveka večeras među navijačima Barselone.

Kako prenosi poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanski novinar Fabricio Romano, odluka o smeni Setijena je već doneta i on definitivno više neće voditi Barselonu sa klupe.

A šta je Setijen rekao posle istorijske blamaže, ima li bilo kakvo objašnjenje?

"To je strašno bolan poraz. Počeli smo dobro, ali snaga njihovog tima nas je nadmašila. Barsa je tako veliki klub da ovo mnogo boli", istakao je Setijen.

Novinari su ga upitali o njegovoj budućnosti u Barseloni.

"Sada je suviše rano da bih razmišljao da li ću nastaviti ili ne. To ne zavisi od mene, potrebno je pravilno razmišljanje uzimajući u obzir situaciju i važnost ovog ponižavajućeg i bolnog poraza.

Očigledno, ovaj ogromni gubitak me je povredio. Način na koji se desio, bio je izuzetno bolan. Ne samo da se brinem za svoju budućnost, već je to vrlo bolan poraz za klub i navijače"
, izjavio je Setijen.

Poruka navijačima?



"Ne postoji konstruktivna poruka koja se sada može poslati. Izuzetno smo frustrirani. Ovo je strašno bolno za navijače. Za nas, kao profesionalce, to boli i moramo to prihvatiti. Moramo misliti da će budućnost biti bolja. Moramo se oporaviti od ovoga danas, razmišljajući o budućnosti.

Znam šta znači ovaj gubitak. Morate da sagledate šta se danas dogodilo iz šire perspektive. Znam da kredibilitet trenera opada kada se ovako nešto dogodi. To me ne zanima trenutno. Nadigrao nas je vrlo dobar tim. Osim prvih nekoliko minuta, oni su nas očigledno potukli do kraja utakmice",
dodao je Setijen.

-

-

Barcelona have already decided to sack Quique Setién after the terrible defeat against Bayern Münich. He’ll not be the manager on next season. 🔴🔵 @SkySport #Barcelona #FCB

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 14, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Detalj iz svlačionice Barselone koji sve objašnjava FOTO

Izvor: B92, 15.Avg.2020

Fudbaleri Barselone pretrpeli su pravi potop u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Bajerna.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.