Seriji A: Roma – Bologna

Izvor: TV Arena Sport, 10.Apr.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seriji A: Roma – Bologna

U poslednjem susretu 32. kola italijanske Serie A snage će na rimskom Olimpicu odmeriti trećeplasirana Roma i 12-ta Bologna, koja u ovom trenutku ima i velikih 27 bodova zaostatka.

Ipak, u jesenjem delu prvenstva ovaj povratnik u elitni rang uspeo je na svom terenu da izbori remi (2:2) protiv favorizovanih Rimljana, koji su inače pre dve sezone bez većih problema slavili u oba prvenstvena okršaja s Bolognom.

A to je posebno bio slučaj u njihovom duelu koji se igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << na rimskom Olimpicu, gde je popularna „vučica“ slavila s čak 5:0, tako da je potpuno jasno da u njihovom taboru i sada baš niko ne sumnja u osvajanje nova tri boda.

Samopouzdanje samo dodatno poraslo nakon što su proteklog vikenda u velikom gradskom derbiju sa čak 4:1 slavili nad Laciom, tako da su se nakon domaćeg remija protiv Intera ponovo vratili starim navikama, obzirom da im je ovo bila čak deveta pobeda u poslednjih 10 odigranih utakmica u Seriji A.

Što se tiče povratnika u elitni rang italijanskog šampionata, oni su po svemu sudeći ovaj put odlučili da mnogo ranije osiguraju opstanak pa su tako u prvom delu ovog prolećnog dela sezone imali jednu sjajnu seriju od tri pobede, četiri remija i samo jednog poraza, što ih je svakako samo dodatno učvrstilo u sredini tabele. Ipak, onda je očito došlo do malog opuštanja u njihovim redovima jer su nanizali čak tri poraza, od kojih je opet ovaj zadnji definitivno bio neočekivan, obzirom da su kod kuće izgubili od poslednje Verone.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Serija A: Roma – Bologna

Izvor: TV Arena Sport, 10.Apr.2016

U poslednjem susretu 32. kola italijanske Serie A snage će na rimskom Olimpicu odmeriti trećeplasirana Roma i 12-ta Bologna, koja u ovom trenutku ima i velikih 27 bodova zaostatka...Ipak, u jesenjem delu prvenstva ovaj povratnik u elitni rang uspeo je na svom terenu da izbori remi (2:2) protiv favorizovanih...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.