Serija A: Roma – Bologna

Izvor: TV Arena Sport, 10.Apr.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Roma – Bologna

U poslednjem susretu 32. kola italijanske Serie A snage će na rimskom Olimpicu odmeriti trećeplasirana Roma i 12-ta Bologna, koja u ovom trenutku ima i velikih 27 bodova zaostatka.

Ipak, u jesenjem delu prvenstva ovaj povratnik u elitni rang uspeo je na svom terenu da izbori remi (2:2) protiv favorizovanih Rimljana, koji su inače pre dve sezone bez većih problema slavili u oba prvenstvena okršaja s Bolognom.

U njihovom duelu koji se igrao na rimskom Olimpicu, popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << „vučica“ je slavila sa čak 5:0, tako da je potpuno jasno da u njihovom taboru i sada baš niko ne sumnja u osvajanje nova tri boda.

Samopouzdanje je Rimljanima samo dodatno poraslo nakon što su proteklog vikenda u velikom gradskom derbiju sa čak 4:1 slavili nad Laciom, tako da su se nakon domaćeg remija protiv Intera ponovo vratili starim navikama, obzirom da im je ovo bila čak deveta pobeda u poslednjih 10 odigranih utakmica u Seriji A.

Što se tiče povratnika u elitni rang italijanskog šampionata, oni su po svemu sudeći ovaj put odlučili da mnogo ranije osiguraju opstanak pa su tako u prvom delu ovog prolećnog dela sezone imali jednu sjajnu seriju od tri pobede, četiri remija i samo jednog poraza, što ih je svakako samo dodatno učvrstilo u sredini tabele. Ipak, onda je očito došlo do malog opuštanja u njihovim redovima jer su nanizali čak tri poraza, od kojih je opet ovaj zadnji definitivno bio neočekivan, obzirom da su kod kuće izgubili od poslednje Verone.

Direktan prenos meča pogledajte na Areni Sport 4 od 20:45h.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.