Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 23:30

Serija B: Vreme je za buđenje Botafoga

Tim iz Rio de Žaneira na svom terenu dočekuje CSA u odloženom meču drugoligaškog karavana u Brazilu

Ove sezone u elitnom rangu brazilskog fudbala razbila se "velika četvorka" timova iz Rio de Žaneira. U Seriji A ostali su Flamengo i Fluminense, dok su Vasko da Gama i Botafogo morali da se presele u niži rang. Očekivalo se da bi ovi timovi mogli ekspresno da se vrate u najbolje društvo, ali posle 14 kola Moreplovci su tek šesti, dok Botafogo zauzima 12. mesto sa samo 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bodova (samo četiri pobede).

Nisu mnogo odmakli timovi iz vrha, osim lidera Nautika. Prošle godine tim iz Rija je imao skupe strance, Japanca Kejsukea Honde, nekadašnjeg igrača CSKA iz Moskve i Milana i bivšeg fudbalera Čelsija i Herte Salomona Kalua, ali su rezultati izostali. Botafogo je prošle sezone bio poslednji u Seriji A.

U ovom šampionatu u drugoligaškoj konkurenciji skromniji sastav, a i rezultati su slabi. U Rio noćas (02.30) na stadionu Nilton Santos dolazi CSA u odloženom meču šestog kola. Gosti imaju dva boda više od domaćina, a bez poraza su već tri kola (sedam bodova).

02.30: (2,25) Botafogo (3,00) CSA (3,30)

Botafogo je imao dva vezana poraza, a prošle nedelje je slavio u gostima protiv Konfijanse sa 1:0 golom Romilda. Domaćin će biti jači za povratnike Čaja i Ojamu koji su dugo van stroja zbog povrede. Pored njih vraća se i Pedro Kastro posle suspenzije zbog tri žuta kartona. U odbrani neće biti promena u odnosu na tim koji je dobio Konfijansu, dok će u napadu Marko Antonio da dobije šansu umesto suspendovanog Varlaja.

Van tima zbog povreda su Gatito, Igo Gabrijel, Ronald, Karli, Kavalijeri i Žonatan. Ugo se oporavlja od posledica virusa korona. Kod gostiju Renato Kajo je bio na klupi protiv Vitorije, ali bi noćas trebalo da se vrate u startnu postavu. Van stroja kod gostiju je Kristovam, Juri i Juri Kastiljo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Botafogo je na pet utakmica u Riju tri puta dobio, a po jednom igrao nerešeno i izgubio. Poslednja dva meča nekadašnji šampion Brazila nije trijumfovao na svom terenu. CSA je bez remija na gostovanjima. Na pet mečeva ima dve pobede i tri poraza.

Pre dve godine ove ekipe su igrale u Seriji A, a oba meča dobio je Botafogo sa po 2:1.

BRAZIL 2 - ODLOŽENI MEČEVI

Sreda

02.30: (2,25) Botafogo (3,00) CSA (3,30)

23.55: (1,82) Avai (3,25) Remo (4,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.