Serija A prvo kolo, Ronaldo gostuje na domaćem terenu, derbi u Rimu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A prvo kolo, Ronaldo gostuje na "domaćem" terenu, derbi u Rimu!

Izvučeni parovi prvog kola, favorit za titulu predvođen najboljim na svetu će gostovati, ali oni to obično računaju kao domaći teren...

Počelo je izvlačenje parova za Seriju A koja startuje 18. avgusta, ove godine bilo je dosta pravila, da ih sada ne objašnjavamo, ali žreb je poludirigovan.

Na startu, najzanimiljivije će biti u Rimu, gde Lacio dočekuje Napoli, po mnogima dva najveća favorita za titulu Juventus i Inter gostiju.

Inter će na neugodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gostovanje u Sasuolo, a "Bentegodi" će kao i obično biti pun navijača Juventusa, predvođeni Ronaldom, šampioni će gostovati Kjevu.

Milan dočekuje Đenovu, Fiorentina gostuje kod Sampdorije, Roma će se suočiti sa "Bikovima" u Torinu.

Parovi 1. kola:

Atalanta - Frozinone

Bolonja - SPAL

Kjevo - Juventus

Empoli - Kaljari

Lacio - Napoli

Milan - Đenova

Parma - Udineze

Sampdorija - Fiorentina

Sasuolo - Inter

Torino - Roma

U drugom kolu, Lacio će gostovati Juventusu gde je dobio prošle godine, Milan ide u Napulj, Inter je domaćin Torinu, Roma Atalanti sa kojom je imala problema...

U trećem kolu, videćemo sudare Milana i Rome, Juve ide u Parmu, Inter u Bolonju.

Prvi veliki derbi je u sedmom kolu kada Juventus dočekuje Napoli koji je takođe dobio u Torinu, dakle u prvih sedam utakmica, "Zebre" će imati priliku da se osvete jedinim timovima koji su u poslednjih nekoliko godina slavili na "Alijancu".

Takođe u sedmom kolu videćemo prvi "Derbi dela Kapitale" u sezoni. U devetom kolu igraće se "Derbi dela Madonina", u desetom Lacio dočekuje Inter.

U 12. kolu Milan igra sa Juventusom kod kuće, videćemo kako će se završiti priče o razmenama na obe strane, ali lako bi Bonuću i Iguain mogli da se sudare u različitim dresovima od sadašnjeg na terenu.

Naredne nedelje, Milan će igrati protiv Lacija, Roma u 14. kolu dočekuje Inter, a iste nedelje će Juventus u Firencu.

U 15. kolu Inter stiže na duel sa Juventusom, to je najveće rivalstvo "Derbi Italije"...

Nedelju dana kasnije, Juve igra "Derbi dela Mole" protiv Torina u gostima...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.