Serija A - Ronaldo u neverovatnoj formi, Juve na +4! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Ronaldo u neverovatnoj formi, Juve na +4! (video)

"Stara dama" iskoristila kiks Intera.

Juventus savladao neugodnu Parmu sa 2:1, blistao Kristijano Ronaldo sa dva gola.

"Stara dama" je imala inicijativu od samog početak, najagilniji je bio upravo Portugalac. Ronaldo je imao odličnu šansu posle kornera na polovini prvog dela igre, ali lopta odlazi preko prečke.

Juventus ipak odlazi sa prednošću na poluvreme, Ronaldo uz dosta sreće postiže svoj prvi gol na večerašnjoj utakmici, igrao se 43. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minut.

U nastavku "mlekari" kreću ofanzivnije te stižu do izjednačenja preko "džokera" Kornelijusa, Danac postiže gol glavom posle kornera za 1:1 u 55. minutu. Radost je trajala dosta kratko.

Ronaldo svojim drugim golom posle samo tri minuta vraća prednost Juventusu, asistencija se piše Dibali.

Pripretio je i Iguain, ali i Matia Sproćati sa druge strane, ali De Liht dobro interveniše.

Ronaldo je želeo i het-trik, ali Portugalac u par navrata bez sreće. Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo se zaneo u veselju, Dibala "stradao"! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 13:47

Video je ubrzo postao popularan na društvenim mrežama...Juventus je sinoć savladao Parmu rezultatom 2:1, blistao je Ronaldo koji je tako nastavio svoju seriju pogodaka na Apeninima a "stara dama" se odvojila na +4 u odnosu na Inter...U Alegrijevo vreme spekulisalo se da Ronaldo i Dibala ne mogu zajedno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.