Ronaldo se zaneo u veselju, Dibala stradao! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se zaneo u veselju, Dibala "stradao"! (video)

Video je ubrzo postao popularan na društvenim mrežama.

Juventus je sinoć savladao Parmu rezultatom 2:1, blistao je Ronaldo koji je tako nastavio svoju seriju pogodaka na Apeninima a "stara dama" se odvojila na +4 u odnosu na Inter.

U Alegrijevo vreme spekulisalo se da Ronaldo i Dibala ne mogu zajedno na teren, ali kod Sarija dvojac briljira i predstavljaju pravu snagu njegovog Juventusa.

Sinoć se ta "saradnja" videla i na terenu. Ronaldo je u proslavi jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svojih golova protiv "mlekara" nehotice nagradio Dibalu poljupcem u usta, što je odmah postalo "viralno" na društvenim mrežama.

Hemija na nivou.

😳🤷🏾‍♂️ — Dybala & Cristiano Ronaldo 💋 #JuveParma pic.twitter.com/FjaR6B3HMq

— insta: @jaivanfutoficial (@JaivanFUT) 20. јануар 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.