Serija A - Miroljubivo u dvoboju fenjeraša, nula na oproštaju od elite

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Miroljubivo u dvoboju "fenjeraša", "nula" na oproštaju od elite

Sledi selidba u niži rang.

U poslednjem kolu italijanske Serije A fudbaleri Frosinonea remizirali su na domaćem terenu protiv Kjeva rezultatom 0:0.

Gosti su uspeli da zatresu mrežu Bardija u 15. minutu, ali je pogodak bio poništen zbog ofsajda.

Osim toga nismo videli mnogo uzbuđenja u utakmici u kojoj niti jedan tim nije pokazao praktično ništa, mada je Frosinone mogao i do sva tri boda kada je zapretio Ćano.

Utakmica nije imala nikakav takmičarski značaj s obzirom da su obe ekipe odavno ispale iz Serije A.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Miha skinuo i Anćelotijev skalp, junak Bolonje Santander! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019

Velika pobeda srpskog stručnjaka na kraju sezone u italijanskom šampionatu...Fudbaleri Bolonje pobedom su završili takmičenje u Seriji A pošto su na domaćem terenu savladali Napoli u poslednjem kolu italijanskog prvenstva...Ekipa Siniše Mihajlovića je na odličan način započela meč, pa je...

Nastavak na Sportske.net...

Serija A - Sjajne vesti za Krstajića, Lukić presudio Laciju! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 17:05

Srbin igra u odličnoj formi...Fudbaleri Torina ostvarili su pobedu u poslednjem kolu italijanske Serije A, na domaćem terenu savladali su Lacio sa 3:1...Nakon ne preterano zanimljivog prvog poluvremena u kojem su obe ekipe imale tek po priliku, u drugom delu meča smo videli mnogo više uzbuđenja..."Bikovi"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.