Serija A - Miha skinuo i Anćelotijev skalp, junak Bolonje Santander! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Miha skinuo i Anćelotijev skalp, junak Bolonje Santander! (video)

Velika pobeda srpskog stručnjaka na kraju sezone u italijanskom šampionatu.

Fudbaleri Bolonje pobedom su završili takmičenje u Seriji A pošto su na domaćem terenu savladali Napoli u poslednjem kolu italijanskog prvenstva.

Ekipa Siniše Mihajlovića je na odličan način započela meč, pa je do odlaska na odmor to pokazala i sa dva postignuta gola.

Prvi je delo Federika Santandera koji je glavom savladao Karnezisa na asistenciju Palasiosa u 43. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre.

Dva minuta kasnije usledio je novi šok za goste, Blerim Džemaili je preciznim udarcem sa distance zatresao mrežu Napolitanaca.

U drugom poluvremenu Napolitanci su krenuli ofanzivnije, pa su u vrlo kratkom roku uspeli da stignu do izjednačenja.

Fauzi Gulam je na odličan način završio akciju svoje ekipe i smanjio rezultat u 57, da bi u 78. Dris Mertens na asistenciju Junesa pogodio za poravnanje.

Krenuo je Napoli na sve ili ništa, ali takav pristup im se nije isplatio pošto je Bolonja na kraju uspela da stigne do celog plena drugim golom Santandera u 87. minutu igre.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIHINO ČUDO ZA KRAJ: Bolonja savladala Napoli! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Maj.2019

Fudbaleri Bolonje, koje sa klupe predvodi naš trener Siniša Mihajlović, u velikom stilu su okončali sezonu, jer su u poslednjem, 38. kolu Serije A na svom terenu savladali Napoli sa 3:2!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.