Serhio Ramos se vraća kući

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 12:52

Serhio Ramos se vraća kući

Španski fudbaler Serhio Ramos ima želju da sledeću sezonu provede u svojoj zemlji i to u dresu Sevilje.

Ramos je već odbio ponude iz Saudijske Arabije jer najviše zbog svoje porodice želi da se vrati u Španiju.

Sevilja na štoperskim pozicijama već ima veliku gužvu, tu su Bade, Markao, Nijansu i Rekik, a ove sezone je i naš Gudelj najčešće igrao u srcu odbrane.

Ramos je ponikao u Sevilji odakle je 2005. godine prešao u Real Madrid sa kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojio sve i postao legenda kluba i španskog fudbala.

Potom se preselio u PSŽ, gde je imao dosta problema sa povredama zbog čega je propustio veliki deo prve sezone, dok u drugoj je bio konstatniji na terenu, ali nije uspeo da ekipi iz Pariza donese titulu prvaka Evrope, jer je ekipa PSŽ eliminisana u osmini finala od Bajerna iz Minhena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Modrić odbio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije

Izvor: B92, 17.Jun.2023

Fudbaler Real Madrida i kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić odboio je unosnu ponudu Al Hilala, javlja Đanluka Di Marcio...Klub iz Saudijske Arabije je Modriću nudio trogodišnji ugovor gde bi Luka zaradio neverovatnih 200.000.000 evra...Modrić tako nije krenuo putem Karima Benzeme koji je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.