Brajtonu stiglo pojačanje iz Dortmunda

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 21:58

Brajtonu stiglo pojačanje iz Dortmunda

Nemački fudbaler i dosadašnji igrač Borusije Dortmund Mahmud Daud potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Brajtonom, saopštio je danas taj premijerligaš.

Daud je karijeru počeo u Borusiji Menhengladbah, pre nego što je 2017. godine prešao u Dortmund.

On je u dresu Dortmunda odigrao 141 meč, ali je prošle upisao samo devet nastupa u Bundesligi pošto je imao problema sa povredom ramena.

Ovaj 27-godišnji vezista je treće pojačanje Brajtona, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon dolaska Žoaa Pedra i Džejmsa Milnera.

Ekipa Brajtona će naredne sezone prvi put igrati u Evropi nakon što je kao šestoplasirani u Premijer ligi obezbedila mesto u Ligi Evropa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Serhio Ramos se vraća kući

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 12:52

Španski fudbaler Serhio Ramos ima želju da sledeću sezonu provede u svojoj zemlji i to u dresu Sevilje...Ramos je već odbio ponude iz Saudijske Arabije jer najviše zbog svoje porodice želi da se vrati u Španiju...Sevilja na štoperskim pozicijama već ima veliku gužvu, tu su Bade, Markao, Nijansu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.