Serhio Ramos postaje najplaćeniji defanzivac na svetu

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serhio Ramos postaje najplaćeniji defanzivac na svetu

Fudbaler madridskog Reala Serhio Ramos uskoro će potpisati novi ugovor sa klubom prema kojem će postati najplaćeniji defanzivac na svetu, prenosi španski list "As".

Ramos je već nekoliko meseci u pregovorima sa čelnicima kluba, koji žele da ga nagrade za odlične partije, posebno u prošloj sezoni kada je bio jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje Lige šampiona.

Španski štoper ugovor sa madridskim timom ima do 2017. godine prema kojem zarađuje šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << miliona evra godišnje, skoro dva manje od najplaćenijeg defanzivca današnjice Džona Terija iz Čelsija. On je 2005. godine iz Sevilje prešao u Real, za koji je odigrao 425 utakmica i postigao 52 gola.

Sa kraljevskim timom osvojio je tri titule Primere, Ligu šampiona, dva Kupa kralja, Superkup Evrope, dva Superkupa Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.