Sergej vratio Lacio na pravi put! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej vratio Lacio na pravi put! (video)

Reprezentativac Srbije postigao drugi gol u sezoni.

Lacio je u 12. kolu Serije A dočekao Leće, na poluvremenu je rezultat bio 1:1, da bi "Nebeskoplavi" stigli do nove prednosti nakon 17 minuta igre u nastavku.

Odlična lopta Aćerbija, pronašao je Sergeja Milinković-Savića pred golom rivala, koji je sa par metara zakucao loptu u mrežu rivala za 2:1.

Samo pet minuta kasnije, Đanluka Lapadula postiže drugi gol na utakmici za novo izjednačenje, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serija A - Sergej pogurao Lacio do pobede, "nule" u Đenovi i Udinama, Tomović požuteo! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019

Prava goleada u Rimu...U terminu od 15 časova danas su odigrane tri utakmice 12. kola italijanske Serije A...Lacio je na domaćem terenu bio bolji od Lećea rezultatom 4:2...Igrao se 30. minut kada su "nebesko-plavi" stigli do vođstva golom Hoakina Koree, ali je deset minuta kasnije Đanluka Lapadula...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.