Primera - To je pravi Real, Dmitrovićeva mreža napunjena do vrha! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - To je pravi Real, Dmitrovićeva mreža napunjena do vrha! (video)

Novi ubedljiv trijumf madridskog Reala.

Izabranici Zinedina Zidana upisali su novi trijumf u okviru španskog šampionata, slavili su kao gosti protiv Eibara sa 0:4 (0:3).

Poveli su u 17. minutu, strelac je bio sjajni Karim Benzema.

Lopta se od Dmitrovića odbila do napadača Reala, kojem nije bilo teško da pogodi praznu mrežu Eibara za 1:0.

Samo tri minuta kasnije, penal za Madriđane, koji u gol pretvara kapiten Serhio Ramos, 2:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Već u 29. minutu novi penal za "Los Blankose", ovoga puta je odgovornost preuzeo Benzema, precizan je bio Francuz, koji je tako postigao svoj deveti gol u Primeri ove sezone.

Sa 3:0 se otišlo na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku gosti došli i do četvrtog pogotka.

Modrić je pronašao Valverdea na ivici kaznenog prostora rivala, mladi vezista je iz prve šutirao i matirao srpskog reprezentativnog golmana za 4:0.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Real je na poslednja četiri susreta postigao 15 golova, a pritom nije primio nijedan.

Podsetimo, Luka Jović je bio van protokola za ovaj meč zbog povrede mišića.

Vratili su se na čelo tabele "Los Blankosi", imaju 25 bodova, dva više od Sosijedada, koji ima i utakmicu više, kao i tri više od Barselone, koja ima meč manje. Eibar na 15. mestu sa 15 osvojenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUKA SERHIJA RAMOSA! Kapiten Reala kao Džaka i Šaćiri, OVIM potezom je UVREDIO i Luku Jovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Madriđani bolji od Eibara...Fudbaleri Reala deklasirali su Eibar u gostima sa 4:0 (3:0) u 13. kolu Primere. Madriđani nisu imali problema na ovom gostovanju, a golove su postizali Karim Benzema, u dva navrata, Serhio Ramos i Frederiko Valverde...Kapiten Reala je na skandalozan način proslavio pogodak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi šou Tadića u Amsterdamu, gol i asistencija za manje od pola sata! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019

Sjajna partija reprezentativca Srbije...Nakon nešto više od pola sata igre u Amsterdamu, Ajaks već vodi sa 2:0 protiv Utrehta u 13. kolu holandske Eredivizije...Čovek u centru pažnje jeste Dušan Tadić, kapiten "kopljanika" je najzaslužniji za veliku prednost svoje ekipe već na početku meča...Igrao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.