Sergej u Laciju do 2023. godine

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej u Laciju do 2023. godine

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić produžio je ugovor sa rimskim klubom do 2023. godine.
Sergej, za koga je rimski klub ovog leta odbijao bogate ponude najvećih klubova, dobio je povećanje plate na tri miliona evra po sezoni i to bez bonusa.

Ujedno, u novom ugovoru neće imati izlaznu klauzulu, što znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će predsednik Lacija Klaudio Lotito moći da zahteva visoko obeštećenje kao ovog leta kada je hteo 150 miliona za transfer.
Veća primanja u Laciju od mladog srpskog veziste imaće samo najbolji strelac Čiro Imobile sa 3,2 miliona evra, koji je istovremeno potpisao novu petogodišnju saradnju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi detalji Sergejevog ugovora, kolika je i za koga važi otkupna klauzula?

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018

Sergej Milinković-Savić je i danas u centru pažnje italijanskih medija...Sergej Milinković-Savić je ostao u Laciju uprkos velikom interesovanju za njega koje je vladalo čitavo leto...Srpski reprezentativac je bio tražen od strane Juventusa, Milana, Pari Sen Žermena, Mančester junajteda, Čelsija,...

Nastavak na Sportske.net...

Milinković-Savić zvanično u Laciju do 2023.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinkovic-Savić produžio je ugovor sa Laciom do 2023. godine...Sergej, za koga je rimski klub ovog leta odbijao bogate ponude najvećih klubova, dobio je povećanje plate na tri miliona evra po sezoni i to bez bonusa...Ujedno, u novom ugovoru neće imati izlaznu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.