Odbijao sam nepristojne ponude za Sergeja

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

" Odbijao sam nepristojne ponude za Sergeja"

Predsednik Lacija Klaudio Lotito otkrio je razlog zašto Sergej Milinković-Savić nije promenio klub.

- Dao sam obećanje treneru da neću prodati Sergeja ovoga leta. To nisam učinio čak iako sam dobio nepristojnu ponudu u završnici prelaznog roka. Nismo imali vremena da mu dovedemo zamenu - rekao je Lotito.:

Fama oko "momka od 100 miliona" kružila tokom čitavog letnjeg prelaznog roka. Najveća evropska imena bila su zainteresovana za Milinkovia-Savića, cifre su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se kretale do 120 miliona evra.

- Ne mogu da kažem iznos, ali bila je to nepristojna ponuda za koju mislim da nijedan klub u Italiji ne bi mogao da je odbije. Ja ne radim zbog novca, volim izazove i videćemo da li sam bio u pravu.

Milinković-Savić je u dosadašnjem toku sezone odigrao šest utakmica, jendom se upisao u strelce.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sergej u Laciju do 2023. godine

Izvor: RTS, 01.Okt.2018

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić produžio je ugovor sa rimskim klubom do 2023. godine. . Sergej, za koga je rimski klub ovog leta odbijao bogate ponude najvećih klubova, dobio je povećanje plate...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.