Milinković-Savić zvanično u Laciju do 2023.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković-Savić zvanično u Laciju do 2023.

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinkovic-Savić produžio je ugovor sa Laciom do 2023. godine.

Sergej, za koga je rimski klub ovog leta odbijao bogate ponude najvećih klubova, dobio je povećanje plate na tri miliona evra po sezoni i to bez bonusa.

Ujedno, u novom ugovoru neće imati izlaznu klauzulu, što znači da će predsednik Lacija Klaudio Lotito moći da zahteva visoko obeštećenje kao ovog leta kada je hteo 150 miliona za transfer.

Veća primanja u Laciju od mladog srpskog veziste imaće samo najbolji strelac Ćiro Imobile sa 3,2 miliona evra, koji je istovremeno potpisao novu petogodišnju saradnju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Kežman, šta kaže o Sergejevom ugovoru?

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018

Mateja Kežman se oglasio o ugovoru koji je danas potpisao Sergej Milinković-Savić...Nekadašnji srpski fudbaler a sada menadžer Sergeja Milinković-Savića, Mateja Kežman, govorio je za italijanske medije o novom ugovoru koji je dobio srpski vezista...Danas je Sergej potpisao petogodišnji ugovor,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.