Sergej me molio da ga pustim – uzeće ogroman novac

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 10:19

"Sergej me molio da ga pustim – uzeće ogroman novac"

Sergej Milinković-Savić na rubu je transfera u Saudijsku Arabiju.

Posle osam godina u Laciju, Srbin će godinu dana pre isteka ugovora napustiti Seriju A, iako se godinama spekulisalo o transferu u neku veliki evropski klub.

Mediji su ga dovodili u vezu sa Mančester junajtedom, Real Madridom, Interom, Juventusom, Pari Sen Žermenom, ali će on u 28. godini najverovatnije karijeru nastaviti u Aziji.

Razlog je jednostavan – novac.

Milinković-Savić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će u Al Hilalu za tri godine zaraditi 60 miliona evra, šest puta više nego što bi u istom periodu dobio u Italiji.

"Ako neko želi da ide u Saudijsku Arabiju, glavni i jedini razlog je novac i to je svakome jasno. Što učiniti ako neko toliko želi da ode iz kluba? Imam s njim dobar odnos i na kraju je on taj koji odlučuje. Nazvao me na telefon i molio da ga pustim i da prihvatimo tu ponudu. Uzeće ogroman novac", rekao je predsednik Lacija Klaudio Lotito.

Sergej je u Lacio došao 2015. iz belgijskog Genka za 12 miliona evra, a bivši igrač Vojvodine je na 267 utakmica za klub zabeležio 49 asistencija u 57 golova po čemu je najbolji strani strelac u istoriji.



"Ja zasad nisam ništa potpisao. Rečeno mi je da je stigla dobra ponuda. Ne toliko za klub, koliko za samog igrača
", dodao je Lotito.

Lotito je prošle godine izjavio da Milinković-Savić vredi 120 miliona evra, a sada će za njegov transfer dobiti 40.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.