Serena Vilijams se povukla sa turnira u Rimu

Izvor: B92, 14.Maj.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams se povukla sa turnira u Rimu

Četvorostruka šampionka turnira u Rimu, Serena Vilijams, povukla se zbog povrede sa takmičenja na "Foro Italiku".

Ona je odlučila da se povuče pre susreta drugog kola sa starijom sertrom Venus, a kao razlog za povlačenje navela povredu levog kolena.

Kako rezultat svega, starija sestra Vilijams je prošla bez borbe u treće kolo u kom će igrati protiv pobednice susreta između Britanke Džoane Konte i Amerikanke Sloun Stivens.

"Moram da se povučem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Otvorenog prvenstva Italije zbog bolova u levom kolenu. Nedostajaće mi navijači i takmičenje na jednom od mojih omiljenih turnira. Koncentrisaću se na oporavak i nadam se da ću vas videti sledeće sezone, kao i mnoge od vas na Rolan Garosu", izjavila je Serena.

Nekada prva igračica sveta ima imprsivan skor u Rimu, 43 pobede i osam poraza.

Takmičenje ove nedelje počela je pobedom nad Rebekom Peterson, 6:4, 6:2.

Vilijamsova se i ranije tokom sezone mučila sa povredom zbog koje je bila primorana da se povuče u martu sa turnira u Majamiju.

Ipak, očekuje se da će Amerikanka igrati na Rolan Garosu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Serena Vilijams se povukla sa turnira u Rimu

Izvor: Beta, 14.Maj.2019

Američka teniserka Serena Vilijams povukla se danas da turnira u Rimu zbog problema s levim kolenom.Nekada najbolja teniserka sveta je sezonu na šljaci otvorila pobedom protiv Rebeke Peterson i u drugom kolu je trebalo da se sastane sa sestrom Venus, ali je zbog povrede odlučila da se povuče. Vilijams...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.