Serena Vilijams se povukla sa turnira u Rimu

Izvor: Beta, 14.Maj.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams se povukla sa turnira u Rimu

Američka teniserka Serena Vilijams povukla se danas da turnira u Rimu zbog problema s levim kolenom.Nekada najbolja teniserka sveta je sezonu na šljaci otvorila pobedom protiv Rebeke Peterson i u drugom kolu je trebalo da se sastane sa sestrom Venus, ali je zbog povrede odlučila da se povuče. Vilijams je zbog iste povrede bila primorana da se povuče i sa turnira u Majamiju."Moram da se povučem sa turnira zbog bolova u levom kolenu. Nedostajaće mi navijači i takmičenje na jednom od mojih omiljenih turnira. Koncentrisaću se na rehabilitaciju i radujem se što ću vas sve videti na Otvorenom prvenstvu Francuske i u Rimu sledeće godine", navela je 37-godišnja Vilijams.Venus Vilijams će u trećem kolu turnira u Rimu igrati protiv pobednice meča Džoana Konta - Sloun Stivens.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERENA ŠOKIRALA NAVIJAČE: Vilijams se povukla sa turnira u Rimu! Objasnila je zašto neće na megdan sestri Venus

Izvor: Kurir, 14.Maj.2019

Američka teniserka Serena Vilijams povukla se danas da turnira u Rimu zbog problema s levim kolenom.

Nastavak na Kurir...

MASTERS RIM: Šokantan rasplet, NIŠTA od duela sestara Vilijams (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019

Tako je moralo biti...Američka teniserka Serena Vilijams povukla se danas da turnira u Rimu zbog problema s levim kolenom. Nekada najbolja teniserka sveta je sezonu na šljaci otvorila pobedom protiv Rebeke Peterson i u drugom kolu je trebalo da se sastane sa sestrom Venus, ali je zbog povrede odlučila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.