Sepi prejak za Tipsarevića

Izvor: RTS, 21.Avg.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sepi prejak za Tipsarevića

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnura u američkom Vinston Salemu. Naš teniser poražen je od Italijana Andreasa Sepija sa 2:0 po setovima 6:2, 6:2.
Janko Tipsarević nije uspeo da pruži ozbiljniji otpor razpoloženom Italijanu. Naš teniser nije uspeo da osvoji nijednu brejk loptu. Italijan je nametnuo svoj stil igre i lako stigao do ubedljivog trijumfa. Meč je trajao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 62 minuta.

Nakon uvodnih gemova, Italijan već u trećem gemu stiže do brejka. Potom u petom gemu ponovo oduzima servis Tipsareviću. Do kraja seta Janko je uspeo da osvoji samo još jedan gem - 6:2.
Na startu drugog seta Sepi oduzima servis Tipsareviću. Naš teniser nije uspeo da se vrati u meč. U petom gemu Janko ponovo gubi svoj servis. Potom Sepi rutinski privodi meč kraju - 6:2 i u drugom setu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tipsarević izgubio od Sepija

Izvor: B92, 22.Avg.2017, 00:08

Srpski teniser Janko Tipsarević eliminisan je na startu turmira u američkom Vinston Salemu porazom od Italijana Andreasa Sepija 6:2, 6:2...Sepi je za samo sat vremena i uz četiri brejka lako prošao u narednu rundu...Italijan se u osmini finala sastaje sa Britancem Aljažom Bedeneom koji je bio slobodan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.