Meč Dolgopolova pod istragom

Izvor: RTS, 21.Avg.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meč Dolgopolova pod istragom

Jedinica za integritet tenisa (TIU) saopštila je da istražuje meč Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i Brazilca Tijaga Monteira, u prvom kolu turnira u američkom Vinston-Salemu, preneli su britanski mediji.
Kako se navodi, istraga je pokrenuta nakon što je nekoliko kladionica obustavilo uplatu zbog sumnjivog klađenja na taj meč.

Monteiro, 114. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser sveta, u nedelju je za samo 55 minuta pobedio Dolgopolova, 68. na rang-listi sa 6:3, 6:3, u meču u kome Ukrajinac nije imao nijednu brejk loptu.
Nekoliko sati pre početka meča uplaćene su velike sume na Monteira, što je drastično uticalo na promenu kvota pa je nekoliko kladionica je zbog toga obustavilo uplate na meč.
TIU je prošlog oktobra saopštila da istražuje da li je jedan meč na Vimbldonu prošle godine bio namešten, a istraživala je i navode o sumnjivom klađenju na jedan meč na Ju Es openu iste godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč Dolgopolova pod istragom

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017

Jedinica za integritet tenisa (TIU) saopštila je da istražuje meč Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i Brazilca Tijaga Monteira, u prvom kolu turnira u američkom Vinston-Salemu, preneli su danas britanski mediji...Kako se navodi, istraga je pokrenuta nakon što je nekoliko kladionica obustavilo uplatu...

Nastavak na Sportske.net...

Monteiro razbio Dolgopolova, meč pod istragom

Izvor: B92, 21.Avg.2017

Jedinica za integritet tenisa (TIU) saopštila je da istražuje meč Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i Brazilca Tijaga Monteira. Kako se navodi, istraga je pokrenuta nakon što je nekoliko kladionica obustavilo uplatu zbog sumnjivog klađenja na taj meč.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.