Senzacionalni povratak u Real?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalni povratak u Real?

Sada su se sklopile sve kockice, da li će dobiti novu šansu?

Real planira senzacionalan povratak.

Naime, posle odlaska Zidana i Ronalda, Perez želi da godinu dana pre isteka pozajmice vrati Džejmsa Rodrigeza.

Ali, problem bi mogao da pravi Bajern koji je već jasno rekao da želi da otkupi narednog leta Kolumbijca koji ima ugovor sa Realom do 2021.

No, verovatno će se pitati sam Rodrigez, on je otišao iz Madrida u potrazi za većom minutažom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zidan nije računao na njega, u Kardifu čak nije bio ni na klupi.

Prošle sezone je u Bajernu odigrao solidnu sezonu, 39 mečeva, 8 golova i 14 asistencija. Povrede su ga sprečile da sa Kolumbijom napravi više na Mundijalu, novi trener Bavaraca Niko Kovač se do sada nije oglašavao kada je Rodrigez u pitanju.

On puni 27 godina danas, verovatno bi bio intrigiran mogućim povratkom godinu dana pre roka, ali svakako treba sačekati stav Bajerna koji ga se neće lako odreći...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real krenuo po Nejmara, prvo će pitati tatu

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018

Posle odlaska Kristijana Ronalda Real će pokušati da na "Santjago Bernabeu" dovede novog superstara. Spekulacije o kupovini Nejmara su bile aktulene tokom čitave prošle sezone, a Madriđani su navodno napravili prve korake ka kupovini Brazilca...Real Madrid je zatražio od šefa skauta Hunija Calafata...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.