Real krenuo po Nejmara, prvo će pitati tatu

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real krenuo po Nejmara, prvo će pitati tatu

Posle odlaska Kristijana Ronalda Real će pokušati da na "Santjago Bernabeu" dovede novog superstara. Spekulacije o kupovini Nejmara su bile aktulene tokom čitave prošle sezone, a Madriđani su navodno napravili prve korake ka kupovini Brazilca.

Real Madrid je zatražio od šefa skauta Hunija Calafata da počne pregovore sa Nejmarovim ocem Nejmarom Dos Santosem. To se naodno i desilo, a cilj je da Nejmar postane Madriđanin pred narednu sezonu.

Nejmar ima ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Pari sen Žermenom do 2022. godine, a predsednik Naser Al-Kelaifi ne dozvoljava prodaju najplaćenijeg igrača. Real je zato svestan da će pregovori biti veoma naporni, ali veruju da igrač može da napravi pritisak na upravu pariskog kluba kako bi prihvatili njegovu prodaju.

Real bi morao na Nejmara da potroši najmanje 200 miliona evra, a dobar deo tih sredstava već je prikupljen prodajom Kristijana Ronalda kog je Juventus platio najmanje 100 miliona.

Kako PSŽ ne želi da čuje za prodaju Nejmara, verovatno je ključna uloga upravo igrača i njegovog okruženja, to jest u ovom slučaju oca, da isforsira svoj prelazak u Madrid.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.