Sent Etjen odmah iza Parižana, Monako prvi ispod crte! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sent Etjen odmah iza Parižana, Monako prvi ispod crte! (video)

Monako je u velikoj krizi, a to potvrđuje i večerašnji meč u okviru osmog kola Lige 1.

Fudbaleri Sent Etjena su na premijeri osmog kola francuskog šampionata dočekali Monako, domaćin je slavio sa 2:0 (1:0).

Prvi su pripretili "Kneževi" u 16. minutu, Antonio Bareka je ostao sam sa golmanom domaće ekipe, šutirao je u levu stranu, ali se Stefan Rufije fantastično bacio i sačuvao mrežu.

Igrao se 28. minut, kada su "Zeleni" imali sjajnu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da dođu do prednosti, Remi Kabela je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je pogodio prečku.

Nisu prošla ni dva minuta, pripretio je Monako na drugoj strani, Sila se našao u dobroj situaciji, ali je jedan od defanzivaca Sent Etjena uspeo da ga izblokira u poslednjem trenutku.

Mogao je Falkao da donese prednost "Kneževima" u 35. minutu, ali je Rufije još jednom briljantno intervenisao.

A onda, u 41. minutu, kapiten Peran šalje loptu pred gol Monaka, tamo se našao Kazri, a bivši igrač Sanderlenda i Rena dobro prihvata dubinski pas, namešta se na udarac i matira Benalja za 1:0.

U nastavku, prvi prete gosti, ponovo je Falkao bio u prilici, ali je ovoga puta šutirao pored gola.

Prštalo je na sve strane od samog starta drugog dela igre, u 53. minutu Adama Traore šutira sa ivice šesnaesterca, ali Rufije ponovo sjajno brani.

Već u narednom minutu, šansa na drugoj strani, pokušao je Salibur, ali je šutirao preko gola. Monako je izveo gol aut, ali je jedan od defanzivac ubrzo napravio veliku grešku, izgubio je loptu, Mvila je proigrao Kazrija, ovaj je raspalio po lopti sa ivice kaznenog prostora i pocepao mrežu iza leđa iskusnog Dijega Benalja.

Usledio je nešto mirniji period igre, a sve dileme je u 86. minutu mogao da otklonio Luj Dioni, ali je Benaljo uspeo da zaustavi njegov pokušaj i pošalje loptu u korner.

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, Sent Etjen je slavio i skočio na drugo mesto Lige 1 sa 15 osvojenih bodova, dok je Monako sa devet bodova manje na čak 18. mestu, koje vodi u doigravanje za opstanak u elitnom rangu.

Treba dodati da je Neven Subotić proveo svih 90 minuta u dresu Sent Etjena na terenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva pobeda Šalkea, Veljković "pocrveneo", Ajntraht u zoni ispadanja

Izvor: B92, 29.Sep.2018, 17:32

Fudbaleri Šalkea ostvarili su prvi trijumf u ovoj sezoni Bundeslige u meču šestog kola protiv Majnca i tako došli do prvih bodova.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.