Selektor Švajcarske: Odgovara nam kiks Srbije, ali nećemo igrati na remi

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 12:13

Selektor Švajcarske: Odgovara nam kiks Srbije, ali nećemo igrati na remi

Selektor reprezentacije Švajcarske Murat Jakin nakon utakmice sa Brazilom objasnio je plan za duel protiv Srbije.

"Sada treba dobro da se oporavimo, zaboravimo na poraz i tugu i da se što bolje pripremimo za petak i duel sa Srbijom", izjavio je selektor reprezentacije Švajcarske Murat Jakin nakon utakmice sa Brazilom.

Fudbaleri Švajcarske juče su izgubili od selekcije Brazila 1:0 u drugom kolu grupe G >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetskog prvenstva u Kataru.

"Srbija je ispustila pobedu protiv Kameruna i to nam naravno odgovara. Znam da bi jedan bod trebalo da nam bude dovoljan za plasman u osminu finala. Ali nisam trener koji će svom timu reći da igra na nerešeno", izjavio je Jakin, a prenosi Sportklub.

Dodao je da nema šta da zameri svojim igračima.

"Veoma je teško oduzeti Brazilcima loptu i pokušati da ih napadnete. Tačno je da smo mogli bolje da reagujemo kod gola, ali skoro je nemoguće da protiv takvog tima ne napravite nijednu grešku. Idemo dalje, možemo samo da učimo iz ove utakmice", zaključio je Jakin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELEKTOR ŠVAJCARSKE PRED DUEL SA SRBIJOM: Znam da nam je bod dovoljan za osminu finala, ali nisam trener koji će reći da igraju nerešeno!

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022

Selektor reprezentacije Švajcarske Murat Jakin nakon utakmice sa Brazilom izjavio da timu predstoji oporavak i istakao da će u meču sa Srbijom igrati na pobedu. Ukratko je analizirao meč i konstatovao da uprkos porazu nema šta da zameri svom timu. Fudbaleri Švajcarske juče su izgubili od selekcije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Jakin: Nećemo igrati na nerešeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022

Sada treba dobro da se oporavimo, zaboravimo na poraz i tugu i da se što bolje pripremimo za petak i duel sa Srbijom, izjavio je selektor reprezentacije Švajcarske Murat Jakin nakon utakmice sa Brazilom...Fudbaleri Švajcarske juče su izgubili od selekcije Brazila 1:0 u drugom kolu grupe G Svetskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Savićević pružio podršku Piksiju i igračima: Neka u petak igraju za ove sjajne navijače

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2022

I nakon remija sa Kamerunom fudbaleri reprezentacije Srbije ostali su u igri za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru, a za to će im biti potrebana pobjeda nad Švajcarskom u posljednjem kolu. Podrušku "orlovima" u Katru pružio je i legendarni jugoslovenski fudbaler, a sada ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.