Jakin: Nećemo igrati na nerešeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 12:43

Jakin: Nećemo igrati na nerešeno

Sada treba dobro da se oporavimo, zaboravimo na poraz i tugu i da se što bolje pripremimo za petak i duel sa Srbijom, izjavio je selektor reprezentacije Švajcarske Murat Jakin nakon utakmice sa Brazilom.

Fudbaleri Švajcarske juče su izgubili od selekcije Brazila 1:0 u drugom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

"Srbija je ispustila pobedu protiv Kameruna i to nam naravno odgovara. Znam da bi jedan bod trebalo da nam bude dovoljan za plasman u osminu finala. Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisam trener koji će svom timu reći da igra na nerešeno", izjavio je Jakin, a prenosi Sportklub.

Dodao je da nema šta da zameri svojim igračima.

"Veoma je teško oduzeti Brazilcima loptu i pokušati da ih napadnete. Tačno je da smo mogli bolje da reagujemo kod gola, ali skoro je nemoguće da protiv takvog tima ne napravite nijednu grešku. Idemo dalje, možemo samo da učimo iz ove utakmice", zaključio je Jakin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.