Selektor: LVG je u pravu za Falkaa

Izvor: B92, 14.Mar.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor: LVG je u pravu za Falkaa

Bivši selektor Kolumbije Francisko Maturana podržao je menadžera Mančester Junajteda Luja van Gala da Radamela Falkaa drži u drugom planu.

"Uradio bih isto što i Luj van Gal kada je u pitanju Falkao. On mora da pošalje na teren najbolji tim koji ima na raspolaganju u datom trenutku, a ako Falkao nije spreman i u formi, odluka da igraju neki drugi napadači je apsolutno ispravna", smatra Maturana.

Falkao je pre nekoliko dana odigrao meč za mladi tim Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Totenhema, pre toga je poslednju put igrao za prvi tim u duelu sa Sanderlendom, kada je ušao u igru u 68. minutu, da bi zatim propustio naredna dva duela protiv Njukasla i Arsenala u FA Kupu.

"Teško je za trenera da ima u timu pojačanje koje je povređeno, pri tom, on ima još dva sjajna napadača – Vejna Runija i Robina van Persija. Kao trener, nikada ne bih mogao da im kažem da ne mogu da igraju, samo da bih dao šansu drugom igraču. Van Gal je odgovoran trener. Ako Falkao nije spreman za igru, onda ne bi trebalo da igra, uprkos tome što povređuje kolumbijska srca", zaključio je Maturana, selektor Kolumbije u tri navrata, za Goal.

'El Tigre' se od dolaska na pozajmicu iz Monaka samo četiri puta upisao u strelce, a po svemu sudeći neće i naredne sezone igrati na Ostrvu. Barem ne na Old Trafordu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.