Selektor Finske: Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 23:34

Selektor Finske: Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu

Selektor Finske Lasi Touvi i kapiten reprezentacije Sasu Salin su izneli utiske posle proaza od Srbije.

Srbija je savladala Finsku u "Piornu", na startu kvalifikacija za Evrobasket 2025, rezultatom – 77:61.

Salin je istakao da je ovo dobra lekcija za njegov tim.

"Dobro veče", rekao je Salin na srpskom i nastavio:

"Igrali smo dobro prvo poluvreme, igrali smo sa mnogo energije. Znali smo da će Srbija da se bori za pobedu. Počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo malo uplašeno, ali ovo je dobra lekcija za nas da znamo šta ćemo u budućnosti", rekao je Salin i zahvalio se opet na srpskom.

Touvi je istakao da je njegova reprezentacija igrala protiv jedne od najboljih ekipa na svetu i da su želeli da uživaju u atmsoferi.

"Čestitam Srbiji na ovom događaju. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu. Želeli smo da uživmo u atmosferi. Prirodno je da igrate meč sa oscilacija, ali mislim da možemo da pokažemo više od onog što je bilo u prve četvrtine. Pričao sam sa Dobrićem, iako nije igrao protiv nas. Nadam se da ćemo u Helsinkiju imati revanš", istakao je selektor Touvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ŽELELI SMO DA UŽIVAMO U ATMOSFERI": Oglasio se selektor Finske nakon poraza u "Pioniru"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 00:16

Kvalifikacije za Evrobasket....Selektor Finske Lasi Touvi i kapiten reprezentacije Sasu Salin su izneli utiske posle proaza od Srbije. "Orlovi" su savladali Finsku u "Piornu", na startu kvalifikacija za Evrobasket 2025, rezultatom – 77:61...Salin je istakao da je ovo dobra lekcija za njegov tim...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.