Sedmi uzastopni poraz Zvezde u Evroligi, Bajern slavio u Beogradu

Izvor: Beta, 03.Mar.2021, 00:15

Sedmi uzastopni poraz Zvezde u Evroligi, Bajern slavio u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Bajerna iz Minhena sa 76:78 (10:15, 25:16, 22:19, 19:28), u utakmici 27. kola Evrolige i tako vezali sedmi poraz u tom takmičenju. Ekipa Andree Trinkijerija upisala je 17. pobedu od početka sezone i četvrta je na tabeli Evrolige, dok crveno-beli imaju skor od sedam pobeda i 20 poraza i nalaze se na pretposlednjem mestu.Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Džordan Lojd sa 26 poena, Kori Volden je dodao 15, a Ognjen Dobrić 13 poena. Bajern je do pobede vodio Vejd Boldvin sa 27 poena, Džejlen Rejnolds je ubacio 13, dok je Vladimir Lučić meč završio sa deset poena koje je postigao u poslednjoj četvrtini.Crveno-beli u narednom kolu gostuju Olimpijakosu, dok Bajern dočekuje Panatinaikos.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada kola krenu nizbrdo, Boš nema rešenje

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021

Nazire se scenario iz Borusije Dortmund..Februar je bio izrazito težak mesec u taboru Bajer Leverkuzena. Ispadanje iz nacionalnog kupa od četvrtoligaša Esena, praćeno eliminacijom u šesnestini finala Lige Evrope od Jang Bojsa koji je slavio u obe utakmice dvomeča uz ukupno šest datih golova. Ako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.