Sedam godina zatvora za bivšeg člana uprave Sakramenta

Izvor: RTS, 25.Jun.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam godina zatvora za bivšeg člana uprave Sakramenta

Džefri Dejvid, bivši član uprave Sakramento kingsa uhapšen je zbog toga što je iz kluba izneo 13.5 miliona dolara, koje je potrošio na kupovinu luksuznih kuća.
Tejlor je osuđen na sedam godina zatvora zbog iznošenja 13.5 miliona dolara iz NBA kluba.

Bivši član uprave je do novca došao preko sponzora, prilikom selidbe tima iz "Arko arene" u "Golden 1 Centar".
Pomenuti novac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potrošen je na luksuzne kuće u Kaliforniji kao i privatan avion.
Dejvid je nameravao da preproda pomenute kuće, nadoknadi ono što je uzeo od Sakramenta i potencijalni profit zadrži za sebe.
Jedan od članova osoblja Sakramento kingsa otkrio je na računaru Dejvidove fajlove koji su sadržali detalje iznošenja novca, nakon čega je obavešten Ef-Bi-Aj.
 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bivši direktor Sakramento Kingsa osuđen na 7 godina zatvora

Izvor: B92, 25.Jun.2019

Bivši direktor Sakramento Kingsa Džefri Dejvid osuđen je na 7 godina zatvora zbog finansijskih malverzacija...Džefri Dejvid je optužen da je ukrao 13,4 miliona dolara i taj novac je koristio za kupovinu luksuznih vila...Takođe je svojoj porodici prosleđivao novac, a kupovao je i privatne mlaznjake,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.