Šćepović strelac, oborio rekord u španskom fudbalu

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Sep.2013, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović strelac, oborio rekord u španskom fudbalu

Stefan Šćepović je ponovo, i u petoj uzastopnoj utakmici, postigao gol za Sporting Hihon u pobedi nad Deportivom od 2:0. Stariji od braće Šćepović, inače igrač Partizana koji je na pozajmici u španskoj ekipi, bio je strelac u 63. minutu iz jedanaesterca.

Stefan je u prošlom kolu izjednačio rekord Čika, igrača Sportinga iz Tenerifa iz 1930. godine, a ovim pogotkom je ostao sam na vrhu u istoriji španskog fudbala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šćepović golom oborio rekord Hihona star 83 godine!

Izvor: Blic, 16.Sep.2013, 10:56

Napadač Partizana na pozajmici u španskom drugoligašu Sportingu iz Hihona Stefan Šćepović upisao se u istoriju to kluba pošto je na petoj uazstopnoj utakmici postigao gol, što niko pre njega nije uspeo da ostvari...Stefan je u 63. minutu iz penala postigao prvi gol za tim iz Hihona protiv Depora...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.