Savo odmara jednog od najboljih, Partizan ultra ofanzivan protiv Rada! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo odmara jednog od najboljih, Partizan ultra ofanzivan protiv Rada! (SASTAVI)

Fudbaleri Partizana u petom kolu Linglong Superlige dočekuju ekipu Rada.

Nakon prolaska u plej-of za plasman u Ligu Evrope, "crno-beli" pred svojim navijačima u petom kolu domaćeg šampionata čekaju ekipu Rada.

U minulom kolu su remizirali u Kruševcu sa ekipom Napretka, pa je jasno da je pobeda imperativ za pulene Sava Miloševića.

Zbog toga je i strateg "crno-belih" izveo veoma ofanzivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastav, ali je u zadnjoj liniji odlučio da odmori dvojicu prvotimaca.

Miletić i Ostojić nisu u startnih 11, menjaju ih Pešukić i Vujačić.

U centralnom delu veznog reda je usamljen Zdjelar, a ispred njega su Lutovac, Suma, Lazar Pavlović, Asano i u samom špicu Sadik.

Partizan: Stojković, Pešukić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Lutovac, Suma, L. Pavlović, Asano, Sadik



Rad: Marković, Smiljanić, Nikolić, Riznić, Bašanović, Šaka, Stjepanović, Živković, Kasalica, Tričković, Trifunović
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Rad 0:0

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2019

Crno-beli dočekuju Rad u petom kolu Super lige Srbije Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu Rada u petom kolu Super lige Srbije. Crno-beli žele da se pred svojim navijačima iskupe za remi u Kruševcu, pre nego što nastave kvalifikacije za Ligu Evrope protiv Moldea.- Rad nije dobro...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.