Savo o Škrbiću, ostaje li u Partizanu? Progovorio i o štoperu koji može da se desi!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo o Škrbiću, ostaje li u Partizanu? Progovorio i o štoperu koji "može da se desi"!

Škrbić ima kvalitet, ali mora mnogo da radi...

Miljan Škrbić je stigao u redove Partizana na probu od sedam dana, u Antaliji će Savo Milošević proceniti da li za njega ima mesta u timu i da li će biti rezerva Umaru Sadiku.

Šta Milošević misli o njemu?

"Jako kvalitetan špic, prava 'devetka'. Škrbić razume igru, dobar je na lopti, teško mu je oduzeti loptu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odličan je u skoku. To se videlo danas kada je potpuno nespreman, a zamislite kada bi došao do ritma. Na ono što mi imamo u prvom timu, na našu brzinu i hitrinu, koju imamo iza njega, takav igrač ume da bude brutalan. Ako on zadrži svaku, odloži, mi bismo postali još opasniji. Škrbić bi bio idealan izbor špica", rekao je Milošević.

"Videćemo... Ovo je mišljenje celog stručnog štaba. Vide se neke stvari i prilično je jasno. Postavlja se pitanje koliko ga brzo možemo vratiti takmičarski ritam, a on još nije ni u treningu", rekao je Milošević.

Strateg Partizana je rekao da "može da se desi" da u klub stigne novi štoper Uroš Vitas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milošević o pojačanjima: Škrbić prava devetka, Vitas opcija

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020

Da je u takmičarskoj formi Miljan bi već potpisao ugovor sa nama. Za Uroša ćemo videti, može da se desi - kaže Savo OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEKSAMO 45 minuta provedenih na terenu i nekoliko odrađenih treninga sa ekipom bilo je dovoljno da Savo Milošević shvati da bi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.