Milošević o pojačanjima: Škrbić prava devetka, Vitas opcija

M.B.

22. 01. 2020. u 19:07

Da je u takmičarskoj formi Miljan bi već potpisao ugovor sa nama. Za Uroša ćemo videti, može da se desi - kaže Savo

Милошевић о појачањима: Шкрбић права деветка, Витас опција

Miljan Škrbić Foto: FK Partizan

OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEK


SAMO 45 minuta provedenih na terenu i nekoliko odrađenih treninga sa ekipom bilo je dovoljno da Savo Milošević shvati da bi Miljan Škrbić mogao da predstavlja pojačanje za crno-bele.


- Da je u takmičarskoj formi, ne bismo pričali o njemu. Sada bi već potpisali ugovor. Jako kvalitetan špic, prava devetka. Škrbić razume igru, dobar je na lopti, teško mu je oduzeti je, odličan je u skoku. To se videlo sada kada je potpuno nespreman, a zamislite kada bi došao do ritma - istakao je Milošević.



Pohvale na račun 24-godišnjeg napadača su nastavljene i bez pitanja.


- Na ono što mi imamo u prvom timu, na našu brzinu i hitrinu, koju imamo iza njega, takav igrač ume da bude brutalan. Ako on zadrži svaku, odloži, mi bismo postali još opasniji. Škrbić bi bio idealan izbor špica. Ovo je mišljenje celog stručnog štaba. Vide se neke stvari i prilično je jasno. Postavlja se pitanje koliko ga brzo možemo vratiti takmičarski ritam, a on još nije ni u treningu.


Poslednjih dana 27-godišnji štoper Uroš Vitas se pominje kao potencijalno pojačanje, što je Milošević samo kratko prokomentarisao.


- I to ćemo videti, može da se desi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije