Savez promenio odluku - Krstajića savetuje Princ sa Neretve?

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez promenio odluku - Krstajića savetuje 'Princ sa Neretve'?

Spekulisalo se da je funkcija savetnika selektora ponuđena Miloradu Kosanoviću ali su u Savezu izgleda promenili kurs.

Reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak i započeti pripreme za prve mečeve u novoformiranom takmičenju pod okriljem UEFA.

Selektor Mladen Krstajić dobio je podršku Fudbalskog saveza Srbije tako da će nastaviti sa radom, ali je u planu da u najskorijem vremenskom periodu dobije savetnika.

Pisalo se o funkciji savetnika selektora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i tokom leta, spekulisalo se da je Milorad Kosanović viđen za tu funkciju, ali su u Savezu izgleda promenili kurs.

"Blic" piše da su određeni koraci već preduzeti i da je ponuda da preuzme odgovornu funkciju otišla na adersu bivšeg trenera Crvene zvezde i reprezentativca Jugoslavije.

Reč je o Dušanu Bajeviću (69) koji je ove nedelje napustio direktorsku fotelju u AEK-u posle fantastičnog uspeha koji je napravio sa svojim bivšim klubom.

"Princ sa Neretve" ima veliko trenersko iskustvo, ali od 2013. godine u AEK-u radio na drugim funkcijama u sportskom sektoru. Klub je napustio sa pozicije direktora.

Bivši trener Crvene zvezde tako bi mogao da se vrati u srpski fudbal posle 11 godina i postane savetnik Mladena Krstajića u reprezentaciji Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.