Saudijci nude Liverpulu suludu cifru za Salaha

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 12:45

Saudijci nude Liverpulu suludu cifru za Salaha

Saudijski Al Itihad nije odustao od transfera Mohameda Salaha i spreman je da plati Liverpulu rekordan transfer.

Kako prenosi "Atletik", Saudijci su voljni da izdvoje čak 235 miliona evra za egipatskog napadača.

Ovaj 31-godišnjak ima ugovor sa engleskim gigantom do leta sledeće godine, ali još uvek nije odlučio da li će da produži saradnju.

Stoga su se opet pojavile spekulacije o njegovom odlasku sa Enfilda.

Ukoliko kojim slučajem "redsi" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvate ponudu saudijskog kluba, bio bi to najveći transfer svih vremena, nadmašivši rekord Nejmara koji je prešao iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra.

Za Al Itihad trenutno nastupaju N'Golo Kante, Fabinjo i Karim Benzema, o čijem se odlasku često spekuliše, samo šest meseci nakon što je došao iz Real Madrida za neverovatnih 400 miliona evra za dve sezone.

Salah je u dresu Liverpula u dosadašnjem delu sezone u 27 utakmica u svim takmičenjima postigao 18 golova i asistirao devet puta.

Egipćanin je 2017. godine iz Rome prešao u Liverpul za otprilike 52 miliona evra, a nedavno je postigao svoj 200. gol za "redse" u svim takmičenjima, postavši peti igrač u istoriji kluba kojem je to uspelo.

Sa Liverpulom je postao šampion Engleske i Evrope.

U međuvremenu se povredio na Kupu afričkih nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.