Sat otkucava, Partizanu se žuri, ovo su dve mete do kraja prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 12:01

Sat otkucava, Partizanu se žuri, ovo su dve mete do kraja prelaznog roka!

Želja Aleksandra Stanojevića je jasna.

Malo je ostalo vremena Partizanu da reaguje na tržištu i dovede pojačanja koja je poželeo Aleksandar Stanojević.

Od povratka Miloša Jojića izgleda da neće biti ništa, pa je u ovom trenutku fokus na zadnju liniju tima.

Sportski žurnal piše da je ponovo aktuelan Sveta Marković, mladi reprezentativac Srbije koji će i ove sezone morati na pozajmicu po minute koje u Olimpijakosu neće dobiti.

U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenutku se učinilo da od povratka defanzivca u Humsku neće biti ništa, međutim pregovori su ponovo živnuli, a Partizan bi u slučaju pozitivnog ishoda dobio ne samo pojačanje, već i "bonus" igrača na terenu.

Još jedan preokret bi se mogao desiti, isti izvor navodi da je Ivan Obradović blizu odluke da potpiše ugovor sa "crno-belima" sa kojima inače i trenira od kako je ostao bez kluba.

Adekvatnih ponuda iz inostranstva nema, "crno-beli" još uvek nisu pronašli adekvatno rešenje za poziciju levog beka, mada je i sama potraga malo čudna uzevši u obzir da su Slobodan Urošević i Rajko Brežančić u konkurenciji za tim.

Sve u svemu, navijače Partizana očekuje buran prelazni rok koji traje do 5. oktobra...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.