Sasari izbacio Armani za finale

Izvor: B92, 11.Jun.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasari izbacio Armani za finale

Košarkaši Dinamo Sasarija prvi su finalisti plej-ofa italijanske Serije A, pošto su sa 4-3 u pobedama eliminisali Emporio Armani.

Velika drama viđena je u majstorici u Milanu – domaćin je ispustio pet poena prednosti u završnici regularnog dela, a Sanders je posle ofanzivnog skoka doneo produžetak gostima. U dodatnih pet minuta Sasari je bio bolji i plasirao se u finale rezultatom 86:81.

Najefikasniji kod pobednika bio je Džerom Dajson sa 21 poenom, ali uz šut >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz igre 7-25, blistao je Šejn Laval sa 12 poena i 21 skokom, a po 16 poena dali su Sanders i Dejvid Logan.

Kod Armanija se istakao Samardo Semjuels sa 25 poena i 9 skokova, Danijel Heket ubacio je 11 poena, a Đentile je imao 10 poena i 6 skokova.

Drugi finalista biće poznat posle majstorice u okršaju Venecija – Ređo Emilija, a ona je na programu u četvrtak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.