Saša Ilić prelomio, ovo je njegov odgovor upravi?!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić prelomio, ovo je njegov odgovor upravi?!

Legendarni kapiten Partizana doneo odluku.

Odmah posle ostavke sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva, u medijima je počelo da se spekuliše da će na njegovo mesto najverovatnije doći još uvek aktuelni kapiten Partizana Saša Ilić.

Međutim, iz dana u dan je postajalo jasnije da se legendarni fudbaler Partizana neće tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako odlučiti za novu ulogu, iako bi ga veliki broj navijača rado video i direktorskoj fotelji.

Izgleda da je ovog vikenda Ilić i definitivno prelomio i kako prenosi ''Mozzartsport'', odlučio da odbije ovu ukazanu priliku.

Na ovaj način je, uz neizvesnost oko novog trenera, postalo neizvesno i ko će biti novi sportski direktor, što je još jedan veliki problem za aktuelnu upravu kluba koja se istovremeno grčevito bori da do kraja meseca obezbedi i licencu za učešće u Evropi naredne sezone.

Podsetimo, i uprava kluba je sada ''okrnjena'', pošto su trojica članova Upravnog odbora odlučila da se povuku posle odlazaka trenera Mirkovića i sportskog direktora Ilieva.

Opširnije o tome čitajte u prilogu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta su čelnici Partizana govorili o visini duga u proteklih godinu i po?

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 21:40

Ima li nešto nejasno?..Posle sednice Upravnog odbora Partizana, koja je pre nepunih nedelju dana sazvana zbog ostavki trenera Zorana Mirkovića i sportskog direktora Ivice Ilieva, ponovo je postalo aktuelno pitanje koliko klub iz Humske sada ukupno duguje...Jedan od razloga za pokretanje ove teme jesu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.